agonia
english

v3
 

Agonia.Net | Policy | Mission Contact | Participate
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Article Communities Contest Essay Multimedia Personals Poetry Press Prose _QUOTE Screenplay Special

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texts by the same author


Translations of this text
0

 Members comments


print e-mail
Views: 1973 .



Catalog de produse
personals [ Journal ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
by [Bezdomii ]

2003-02-26  | [This text should be read in romana]    | 



Era singur. Era mai singur decat siguratetea insasi. Incercase de nenumarate ori sa se sinucida, dar fara folos. Moartea il refuzase de atatea ori incat pana si actul in sine devenise o cauza a singuratatii lui.
S-a angajat la o firma. Nu a scapat nici atunci de singuratate fiindca facuse greseala sa se angajeze la o firma de impartit fituici prin blocuri. Nimeni nu ii raspundea la salut, nici el nu saluta pe nimeni.
Intr-o zi m-a intalnit pe mine. Nu l-am salutat, nu m-a salutat, doar m-a privit si am simtit prin ce trece. L-am invitat la o cafea, nici nu vroia sa auda. Credea ca o sa incep sa ii rad in fata, ca eu am mai multi prieteni decat el. Credea ca aveam de gand sa il folosesc precum o jucarie si mai apoi sa-l arunc. Adevarul este ca asa am facut. Dar ce credea el nu este nici pe departe ceea ce i-am facut eu lui. Acum eu sunt singur. Dar nu ma sperie singuratatea. Ma sperie privirea trecatorilor si spusele pasarilor. Atata tot. Nimic mai mult, nimic mai putin.
Intr-o zi o sa apara un om in fata mea. O sa ma invite la o cafea. Macar o sa am un minut cand nu o sa ma simt singur. Macar atat, nu?

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Home of Literature, Poetry and Culture. Write and enjoy articles, essays, prose, classic poetry and contests. poezii
poezii
poezii  Search  Agonia.Net  

Reproduction of any materials without our permission is strictly prohibited.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Privacy and publication policy

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!